FAQ

Algemene vragen

Om je bestelling te volgen, voer je je bestel-ID in het onderstaande veld in en druk je op de knop “Volgen”. Dit is aan je gegeven op je ontvangstbewijs en in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

Bestelling volgen: https://studioabeelen.nl/bestelling-volgen/

Ik hoor graag over mogelijke partnerschappen en samenwerkingen.

Stuur me alsjeblieft een direct bericht op Instagram: https://www.instagram.com/studioabeelen/

Als je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief. Ga dan naar de laatste nieuwsbrief die je van ons hebt ontvangen en er zal een link zijn met de link “Uitschrijven”

Voor meer informatie over hoe we gegevens verzamelen en welke technologieën we gebruiken, ga naar: https://mailchimp.com/about/security/

Betaling

Studio Abeelen bied meerdere betalingen via onze website aan. Deze lopen allemaal via Mollie.

Betaalmethodes: iDEAL,  Creditcard, Apple Pay, Bancontact, PayPal en SEPA-overboeking.

Studio Abeelen kan je verzekeren dat kopen op studioabeelen.nl uiterst veilig is. Wanneer je je betalingsgegevens invoert of bijwerkt met studioabeelen.nl, worden die gegevens veilig verzonden. Dus ja, je informatie is extreem veilig. Of je nu met iDEAL,  Creditcard, Apple Pay, Bancontact, PayPal en via SEPA-overboeking, je informatie is beveiligd en gecodeerd om je informatie te beschermen.

Als je vragen, opmerkingen of problemen hebt met het voltooien van een aankoop op studioabeelen.nl, neem dan contact met mij op voor hulp. Er is niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat je geld veilig is en dat uw aankoop correct werkt, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen als u problemen ondervindt, ik help je graag verder.

 

Verzending

Mijn doorlooptijd is 3-6 werkdagen, dus je producten worden binnen dit termijn verzonden. In het onwaarschijnlijke geval dat er een vertraging optreedt, neem ik contact met je op met een update om de vertraging in detail te beschrijven en ik kijk naar een oplossing met je.

Afhankelijk van de grootte, het aantal en de verzendmethode die je kiest, worden bestellingen verzonden via MyParcel (PostNL).

De verpakking van verschillende producten is gevarieerd, maar het is allemaal milieuvriendelijk. De overgrote meerderheid van de pakketten wordt plasticvrij verzonden, met als enige uitzondering dat dit ingelijste afdrukken zijn die worden verpakt in biologisch afbreekbare noppenfolie om te voorkomen dat het glas breekt.

Je trackingcode wordt opgenomen in de verzendmelding die naar je e-mailadres wordt gestuurd.

Dit hangt af van de koerier die je pakket afhandelt. Je kunt alle verzendingsschattingen vinden op onze pagina Verzendkosten.

Ja, ik kan elke bestelling wereldwijd verzenden. Internationale pakketten worden verzonden via MyParcel (PostNL) afhankelijk van de verzendmethode / bestemming. Als je niet kunt afrekenen vanwege je adres of een specifieke postcode, neem dan hier contact met mij op: mail@studioabeelen.nl

De verzending is gratis binnen Nederland bij alle bestellingen.

Ja, bezoek de pagina Bestelling volgen.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op over je bestelling. Je kunt je bestellings-id-nummer vermelden, dit is alleen om ons te helpen je bestelling te volgen.